Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΧΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΙΩΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΜε την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.
Οι κόποι τους ανταμείφθηκαν, η προσπάθειά τους απέδωσε καρπούς  και τώρα θα χαράξουν μία πορεία που θα τους εξασφαλίσει εφόδια για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.
Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ και τους γονείς και τους καθηγητές που έχουν και αυτοί το μερίδιό τους στην επιτυχία των παιδιών.
Για άλλη μία φορά η Χίος μας, είχε πολύ υψηλή θέση στην πανελλήνια κατάταξη του ποσοστού των επιτυχόντων, συνεχίζοντας την  παράδοση των τελευταίων χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πολύ καλή και συστηματική εργασία από τους εκπαιδευτικούς μας.
Απευθυνόμενος και στα παιδιά που δεν είδαν το όνομά τους στον κατάλογο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η επαγγελματική ζωή και η  σταδιοδρομία δεν είναι πάντα συνυφασμένες με ένα πτυχίο και υπάρχουν πολλές δυνατότητες , επαγγελματικές επιλογές και διέξοδοι , αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να προσπαθήσουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Ν ΧΙΟΥ