Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ



     Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου ενημερώνει τους κηδεμόνες των παιδιών που έχουν κάνει αίτηση για παραλαβή σχολικών ειδών ότι η διανομή θα γίνει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Απαραίτητα προϋπόθεση είναι να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

     Συνολικά δεχτήκαμε 72 αιτήσεις και ωφελήθηκαν 125 παιδιά από όλες τις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


     Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν επαρκούν για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες σε γραφική ύλη των μαθητών και ποικίλουν. Σχολικές τσάντες θα δοθούν στα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού διότι δυστυχώς δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες και για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στα οποία θα δοθεί γραφική ύλη.

     Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις Κουμής, Πυξίδα, Πάπυρος, Σούπερ Μάρκετ Χαρά, Σούπερ Μάρκετ Key Food, Νηρέας ΑΕ καθώς και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος για την άμεση ανταπόκρισή τους για βοήθεια και προσφορά σχολικών ειδών. Επίσης, τις δεκάδες συμπολίτες μας που ανιδιοτελώς πρόσφεραν από το υστέρημά τους αυτό που μπορούσαν.
     Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στα παιδιά μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 Λίνας Κών/νος                                                               Τσακός Μιχάλης