Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΠΕΘΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ




Από το γραφείο της βουλευτού κας Μαρίας Κανελλοπούλου εστάλη προς όλα τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα της χώρας  πρόσκληση διαβούλευσης αναφορικά με τη λειτουργία τους.
Συγκεκριμένα:
«Η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού  Έργου (ΕΕΚΕ)  Πολιτισμού – Αθλητισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλα τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα της χώρας σε διαβούλευση αναφορικά με τη λειτουργία τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η διαβούλευση  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 3.00 μμ., στην αίθουσα 150 του Ελληνικού Κοινοβουλίου.»

Στη διαβούλευση εκ μέρους του Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου θα παραστεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιάννης Ζαφείρης. Θα κατατεθεί σειρά προτάσεων που αφορούν τον κεντρικό επανασχεδιασμό των προγραμματικών συμβάσεων, την αυστηρότερη και οργανωμένη εποπτεία/επίβλεψή τους όπως και την ουσιαστική και ανταποδοτική συμμετοχή των εκάστοτε περιφερειών για τη λειτουργική αποκατάσταση του φορέα, έχοντας ως κεντρικό γνώμονα να καταστεί ο τελευταίος περισσότερο δημιουργικός και χρήσιμος, όχι μόνον στο δημότη της Χίου, αλλά και σε εκείνον του πιο απομακρυσμένου τόπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.