Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ

Με τις... ευλογίες των θεραπόντων γιατρών που έχουν μείνει έκπληκτοι από τη θεαματική βελτίωση της υγείας του, παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο ο ΠέτροςΙνιωτάκης.

Μετά την περιπέτεια που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει ακόμη και τη ζωή, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου με πείσμα και θέληση, και φυσικά με την καταλυτική συνδρομή των γιατρών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση, σηκώνεται στα πόδια του και ως το μεσημέρι αναμένεται να έχει επιστρέψει στο σπίτι του.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Όπως είπε ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής του Βενιζελείου κ.Γ.Μαστοράκης, "η βελτίωση της υγείας του και η ανάρρωσή του είναι θεαματική, κι αφού όλα πήγαν καλά, μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του". 

Στην απόφαση να δώσουν εξιτήριο στον αντιδήμαρχο συνέβαλε η έξαρση των ιώσεων που "κυκλοφορούν" και στο νοσοκομείο και την οποία θέλουν να αποφύγει ο Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα στο πρόσωπο και κάθε απότομη κίνηση ή σύσπαση (π.χ. φτάρνισμα) μπορεί να ανακόψει την ανάρρωσή του.



Το περιβάλλον του αντιδημάρχου Ηρακλείου πιστεύει ακράδαντα ότι η επίθεση συνδέεται με την «πολέμια» στάση του απέναντι σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Εκφράζουν την πεποίθηση ότι η εντολή για την «φυσική του εξόντωση» δόθηκε από συγκεκριμένο «μέτωπο» και ας είναι «τόσο προφανές», όπως λένε. 


Γνωρίζουν όσα κυκλοφορούν ως φήμες, απορρίπτουν με κατηγορηματικό τρόπο κάθε εκδοχή η επίθεση να συνδέεται με προσωπικά ζητήματα και τονίζουν ότι «αυτό είναι απλά χάσιμο χρόνου για την πρόοδο των ερευνών». Το σενάριο αυτό αν και «χαοτικό» ως προς την διερεύνηση του εξετάζεται από τις Αρχές, όμως παράλληλα αναζητούνται πληροφορίες και για ζητήματα που σχετίζονται με άλλες δραστηριότητες του αντιδημάρχου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 


Πηγή: cretalive.g
r