Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ

Στα πλαίσια του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ελευθερίου και στον εσπερινό που τελέσθηκε, χθες Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται εντός των Φυλακών Χίου, παρέστη η    Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σταυρινούδη, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκομένους.

Η Βουλευτής κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης  Χίου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου.

Επίσης, είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου κ. Ανθίππη Ζαννάρα , την Εισαγγελέα  Χίου κ. Εμμανουέλα  Τσεσιαντζή και τον Διευθυντή των φυλακών κ. Κώστα Βαγιάνο, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Καταστήματος Κράτησης Χίου.

Νωρίτερα η Βουλευτής προσκεκλημένη στο κτήμα Αργέντικο στον Κάμπο, στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου .

Παρόντες εκτός από τους οικοδεσπότες  Λουκά και Κέιτ Κτιστάκη παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κκ Μάρκος ,ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Δ/σης Σπύρος Σπυρίδων ο οποίος άναψε τιμητικά φέτος τα λαμπάκια του δέντρου , ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης , ο Δήμαρχος Χίου κ.Μαν. Βουρνούς , ο Ταξίαρχος, κ. Παπαπροκοπίου , ο Λιμενάρχης Χίου ,ο στυνομικός Δ/ντής, ο Δ/τής Π,Υ,Χίου ,ο Δ/τής του Νοσοκομείου η Εισαγγελέας Χίου , ο Δ/τής της σχολής Μηχανικών Χίου και πολλοί άλλοι .