Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα στήριξης της Προέδρου των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ρεμπέκα Χαρμς στο συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά»



Θερμό χαιρετισμό και μηνυμα υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Χρυσόγελου έστειλε σήμερα απο το Ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος των Πρασίνων .
Η κυρία Ρεμπέκα Χαρμς κάνει αναφορά στο έργο του Νίκου Χρυσόγελου στο ευρωκοινοβούλιο και παροτρύνει τους Ελληνες ψηφοφόρους να στείλουν τον συνδυασμό «Πρασινοι – Δημοκρατική Αριστερά» στη Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα η κυρία Ρεμπέκα Χαρμς δήλωσε:
«Αγαπητοι Ελληνες την Κυριακη ψηφίζετε για το νέο σας κοινοβουλιό. Αναμεσα στους υποψηφίους υπάρχει ένας άνδρας που γνωρίζω πολύ καλα. Το ονομάτου είναι Νίκος Χρυσόγελος.
Ο Νίκος είναι ένας πραγματικά «Πράσινος» πολιτικός. Υποστηρίζει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί οικονοιμία της αλληλεγγύης και ως γνήσιος «Πράσινος» από την θέση του στο ευρωκοινοβούλιο λειτουργούσε πάντα με γνώμωνα την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη για την Ελλάδα. Ενδιαφέρεται πάντα για τις ανάγκες του κόσμου και του περιβάλλοντος και η βιωσημότητα ήταν πάντα για αυτόν προτεραιότητά. Του εύχομαι επιτυχία στις εκλογές…τι άλλο να σας πω, ψηφίστε και ψηφίστε Νίκο Χρυσόγελο!»