Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σε πρώτους Ρόλους Αλ.Τσίπρας Πάνος Καμμένος.

                                   VAROUFAKIS INTERNATIONAL SHOW   
                  του Μάρκου Ζαννίκου


Τελικά το πρόβλημα μας σαν Ελλάδα και σαν Ευρώπη είναι καθαρά πολιτικό. Και ένα πολιτικό «Game» (παιχνίδι), έχει πολύ μεγάλα ρίσκα.
Αν σου βγει όλα καλά. Αν όχι άγνωστες οι συνέπειες.
Στην περίπτωσή μας, το παιχνίδι θα παιχθεί με την  «αριστερόστροφη σοσιαλιστική» νέα κυβέρνηση μας, πιθανώς με τους «Κουμπάρους» μας της Κύπρου, με την πιθανή στήριξη των «Podemos» της Ισπανίας, με τους υποστηρικτές  του κ. «Matteo Renzi» της Ιταλίας που τώρα κυβερνά ηγούμενος μιας κυβέρνησης συνεργασίας, και τέλος με την πιθανή στήριξη της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του κ. «Fransua  Oland», ο οποίος ευτυχώς πολύ γρήγορα ξέχασε το περίφημο επίθετο «Olandreou» που του κόλλησε ο κ. Αλ. Τσίπρας, σε συνάρτηση με την προσπάθεια βελτίωσης της Χαμηλής δημοτικότητάς του, λόγω της  οικονομικής  κατάστασης της Γαλλίας.
Και όλοι εμείς που για πολλά-πολλά χρόνια ούτε για μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε αλλά ούτε και μας υπέδειξαν το πολύ σωστό «Βίος Λιτός» του κυρίου Γιάνη Βαρουφάκη. Γιατί κυβερνούσαν με το «δόγμα» της ψηφοθηρίας.
Βέβαια έξαφνα είδαμε και την δυναμική και έντονη στήριξη της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, και πολύ πιθανόν να δούμε και την στήριξη της χώρας του «διαίρει και Βασίλευε».
Προσοχή λοιπόν στην στήριξη όλων αυτών των «Συμμάχων» διότι πιστεύω ότι μέσω ημών κάτι θέλουν.
Και τι μπορεί να θέλουν;;
·        Άμεσα:
1.     Την Γεωπολιτική μας θέση,
2.     Τα ενεργειακά μας κοιτάσματα ,
3.     Την «Θερινή κατοικία Θεού» που λέγεται Ελλάδα για φτηνές διακοπές;
4.     Τον καλό πελάτη για στρατιωτικούς αλλά και υψηλής Τεχνολογίας Εξοπλισμούς; Και πολλά άλλα.
·        Και Έμμεσα!!!!!!
1.     Στόχος είναι το ευρώ και η Ευρώπη!! Αν διαλύσει η Ευρώπη και δεν υπάρχει το ευρώ σαν διεθνές Νόμισμα Συναλλαγής τότε όλες οι χώρες τις Ευρώπης θα αναγκάζονται να μετατρέπουν "τις Μπαγκανότες" τους σε ένα άλλο και μοναδικό Νόμισμα διεθνούς συναλλαγής!!! Σωστά!! Και τότε αυτοί οι "καλοί" μας φίλοι θα κερδίζουν "τα πάντα όλα" ακόμα και από την "αλλαγή" του Νομίσματος. Γι’ αυτό λοιπόν θα μας στηρίξουν όπως μας στήριξαν να "Πετάξει" πάνω από τα ΙΜΙΑ προσφάτως, ο Πάνος ο Καμμένος,αφού φυσικά πήραμε την άδεια και λάβαμε το ΟΚ ακόμα και από τους από "καρσί" μας φίλους για το εγχείρημα!!! Ακόμα και προϊστάμενο στην ΕΥΠ βάλαμε πρόσωπο γνωστό τους από τα παλιά, με «Χρυσόβουλο» Ανδρέα Παπανδρέου. Πάντως Εύχομαι όλα αυτά να είναι Φαντασία μου! Δυστυχώς όμως έτσι φαίνονται και έτσι είναι!! Καλό κουράγιο λοιπόν, και όπου βγει!!!


Ζαννίκος Μάρκος
Συντ/χος Πλοίαρχος Ε.Ν.
Χίος.