Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, τη Δευτέρα το πρωί παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών, κ.κ. Μάρκου στον Ι.Ν. Υπαπαντής στα Καρδάμυλα.Το απόγευμα έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις Κοπής Πίτας του συλλόγου «Χίοι εν Χορώ», όπου και «άκουσε» το χιώτικο παίνεμα από τα μέλη του συλλόγου και στη συνέχεια στην πίτα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρέδωσε διάκριση σε τιμώμενους αθλητές.
Ο Νότης Μηταράκης στο ΕΠΣ Χίου παρέδωσε διάκριση σε τιμώμενους αθλητές.
Χθες, Τρίτη, ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε τα σχολεία Κλούβα όπου στεγάζεται το Δημοτικό  Σχολείο Κάμπου. Το βορινό κτίριο, στέγαζε από το 1927 το Μηταράκειο Παρθεναγωγείο.
Ο Νότης Μηταράκης στα σχολεία Κλούβα.
Έπειτα, ο κ. Μηταράκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ, όπου και αντάλλαξε απόψεις με τον Διοικητή Ταξίαρχο κ. Γ. Παπαπροκοπίου.
Ο  Νότης Μηταράκης στη διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ.
Επίσης, ο Νότης Μηταράκης πραγματοποίησε επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία Χίουπροκεμένου να ενημερωθεί για το θέμα της στέγασής τους. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας Χίου κ. Γ. Παπαδόπουλος και μέλη του συλλόγου γονέων.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ειδικά σχολεία και ειδικότερα για το θέμα τηςστέγασης των σχολείων.
Ο Νότης Μηταράκης στα Ειδικά Σχολεία Χίου
Ο Νότης Μηταράκης στα Ειδικά Σχολεία Χίου