Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ



     Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει ότι πρόκειται να προμηθευτεί μελάνια και τόνερ (γνήσια, του αντίστοιχου κατά περίπτωση κατασκευαστή μηχανήματος) για τους εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, τους εκτυπωτές λέιζερ, τα φωτοτυπικά και τα φαξ των υπηρεσιών του συμπεριλαμβανομένου του ΚΕΠ.
     Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ και του Ν. 4281/2014 και με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά επί του συνόλου των ειδών, καθώς και με τα οριζόμενα στην από 4/2/2015 σχετική Τεχνική Περιγραφή της Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης  και Πληροφορικής.
     Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και κατόπιν γραπτής εντολής (διατακτική) του Τμήματος Προμηθειών. Ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει τα υλικά εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από τη λήψη της ανωτέρω εντολής.
     Η δαπάνη της δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 15.000,00 € με τον Φ.Π.Α και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2015 και στους ΚΑ 10-6672.002 «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών» και ΚΑ 10-6672.004 «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών ΚΕΠ».
     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους, η οποία πρέπει να κατατεθεί σε σφραγισμένο φάκελο, στο Τμήμα Προμηθειών, Κανάρη 18, Χίος, μέχρι την Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ..
     Για διευκρινίσεις σχετικά με την τεχνική έκθεση οι ενδιαφερόμενου μπορούν να καλούν στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης τηλ. 22713 50000.
 


                                                               Εκ του Τμήματος Προμηθειών

  
                                                                                       του Δήμου Χίου