Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πυρ και μανία ο Σαμαράς με τον Δένδια -Τον θεωρεί υπ΄αριθμόν ένα αμφισβητία



Πυρ και μανία είναι ο Αντώνης Σαμαράς με τον Νίκο Δένδια και δεν το κρύβει στους συνομιλητές του. «Κανέναν δεν βοήθησα όσο εκείνον και είναι ο πρώτος που στράφηκε εναντίον μου, είναι αχάριστος» λέει σε όλους. «Από τη Ντόρα δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό, αλλά από τον Νίκο που τους έδωσα τόσο νευραλγικά υπουργεία και τον στήριξα προσωπικά, να έχω τέτοια αντιμετώπιση»;
Ο αρχηγός της ΝΔ θεωρεί ότι πρωτοστατεί σε κινήσεις αμφισβήτησής του, έχει πληροφορίες ότιοργανώνει γεύματα με βουλευτές και κομματικά στελέχη στα οποία εκφράζεται ανοιχτά εναντίον του, και προσπαθεί -όπως αναφέρει- να κινητοποιήσει και εξωκομματικούς παράγοντες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σε εκείνον αναφέρθηκε ονομαστικά στη δευτερολογία του, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, και μάλιστα με τρόπο ειρωνικό.
«Δεν υπήρξε απόσταση μεταξύ εμού και των υπουργών καθώς και των βουλευτών, είτε με το κινητό, είτε με το τριψήφιο, είτε με δια ζώσης. Από τις 8 το πρωί ως τις 8 το επόμενο πρωί είχαμε συνεχείς συσκέψεις. Θυμάμαι τον Νίκο Δένδια που μου είχε πει: «Να ξεκουραστείς κύριε Προέδρε!». Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε», είπε με νόημα.


aixmi.gr