Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Οι εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, δίνουν τη δυνατότητα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αλλάξουν σελίδα, βάζοντας ένα τέρμα στην αδιέξοδη διακυβέρνηση των τελευταίων μηνών.

Οι αδιέξοδες επιλογές της απελθούσας συγκυβέρνησης, η θεσμική απαξίωση και οι «ασαφείς» αποφάσεις επέτειναν την κοινωνική και οικονομική ανασφάλεια.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώνοντας δυνάμεις, δίνει σάρκα και οστά στην πολιτική και προγραμματική ανασύνθεση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, εκφράζοντας την ανάγκη για συναίνεση, συμπόρευση  και συνεργασία στην καθοριστική αυτή καμπή που βρίσκεται η χώρα μας.

Με τόλμη, υπευθυνότητα και πίστη στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης και στοχεύοντας στη δημιουργία του τρίτου εναλλακτικού πόλου, διατυπώνουμε την προοδευτική πρόταση, που έχει ανάγκη ο τόπος, στο πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης και με προτεραιότητα τόσο την κοινωνική συνοχή όσο και τις μεταρρυθμίσεις που πραγματικά απαιτούνται για να βγούμε από την κρίση.

Στις εκλογές αυτές, με επιχειρήματα, σχέδιο και λύσεις, αλλά πάνω απ’ όλα με αναφορά στις κοινές αρχές μας, στόχος μας είναι να εκφράσουμε ξανά την προοδευτική πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας.

Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν, κατά σειρά, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, Δικηγόρος, ο Μανώλης Κράκαρης, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, ο Δημήτρης Ξηνταριανός, πρώην Διευθυντής Υποκαταστήματος Τράπεζας, ο Κώστας Χλωμούδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου.