Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ Χίος 31 Οκτωβρίου 2011



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


κ. Πρόεδρε ,

Μας κοινοποιήθηκε στις 27/10/ 2011 η πρόσκληση σας για Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δ. Χίου, για σήμερα 31/10/2011 και ώρα 11.00 π.μ.
Μετά από ένα τουλάχιστον μήνα που είχε να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ θεωρούσαμε ότι θα λαμβάνατε υπόψη σας τα επανειλημμένα αιτήματα που προφορικά σας καταθέταμε τόσο για την ώρα συνεδριάσεως όσο και για το ότι θα πρέπει να έχουμε τις εισηγήσεις τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από τη συνεδρίαση.
Προφανώς κατά προσφιλή τακτική τόσον εσάς προσωπικά όσο και της πλειοψηφίας την οποία εκπροσωπείτε μιλούσαμε σε «ώτα μη ακουόντων».
Δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εργαζόμενοι, υπάλληλοι και δεν είναι δυνατόν να γίνονται οι συνεδριάσεις σε ώρες εργασίας .
Όπως επίσης δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργείτε όπως εσείς νομίζετε, απαξιώνοντας τους συμμετέχοντες και καταπατώντας κάθε έννοια διαφάνειας, ισότιμης αντιμετώπισης, ενημέρωσης και εν πάσει περιπτώσει χρηστής λειτουργίας των οργάνων κρατώντας τις εισηγήσεις για τον εαυτό σας.
Επειδή θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στο ΝΠΔΔ δεν έγινε απλά και μόνο για λόγους διακοσμητικούς, αλλά για να συμβάλλουμε στην κατά το δυνατόν καλύτερη εκπλήρωση των στόχων του , καταγγέλλουμε την λειτουργία του προέδρου και τις διαδικασίες που ακολουθεί και δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στην συνεδρίαση νομιμοποιώντας μια λειτουργία, όπως αυτή που θέλετε να επιβάλλετε.
Κλαίρη Κωστάλα
Μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ
Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δ. Χίου