Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ



 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου στην συνεδρίαση της 28/01/2013 απεφάσισε και  προσκαλεί τα Σωματεία της στην Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 08/02/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, Αγίων Αποστόλων 17, με θέματα:
1. Εκλογή δυο μελών εφορευτικής επιτροπής
2. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με ψηφοδέλτια
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Παρακαλείσθε όπως βάση του Αθλητικού Νόμου και των διατάξεων του Καταστατικού αποστείλετε την έγγραφη εξουσιοδότηση των εκπροσώπων σας ( τακτικού , αναπληρωματικού ), που θα παραστούν στην Γενική Συνέλευση μέχρι τις 05/02/2013, ημέρα Τρίτη στα γραφεία μας.
Υποψηφιότητες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Τακτικών και Αναπληρωματικών καθώς και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής Τακτικών και Αναπληρωματικών μπορούν να κατατεθούν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου εγγράφως έως και πέντε ημέρες πριν από την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι τις 04/02/2013, ημέρα Δευτέρα βάση των σχετικών διατάξεων του Καταστατικού.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μέλη Σωματείων που είναι εγγεγραμμένοι πλέον των δυο ετών. Κάθε σωματείο μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου έχει δικαίωμα να προτείνει έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό για υποψήφιο διοικητικού συμβουλίου και έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό για υποψήφιο της εξελεγκτικής επιτροπής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου τηλέφωνο: 22710-22888.