Τρίτη 14 Μαΐου 2013

"ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ


Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στην πανελλήνια καμπάνια «Με Ποδήλατο στη Δουλειά» 2013, η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η εν λόγω καμπάνια θα διαρκέσει από 15 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2013.
Το «Με ποδήλατο στη δουλειά» είναι ένας φιλικός διαγωνισμός κατά τον οποίο κάθε ομάδα καταχωρεί τα χιλιόμετρα και τις διαδρομές που πραγματοποιεί από το σπίτι στη δουλειά και πίσω. Η ομάδα με τις περισσότερες διαδρομές κερδίζει. Στόχος του εν λόγω διαγωνισμού είναι η προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης αλλά και η αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών μέσω της άθλησης.
Πέρσι, συμμετείχαν στην καμπάνια 137 εταιρίες και οργανισμοί με 776 ποδηλάτες, που ποδηλάτησαν συνολικά 116.027 χιλιόμετρα! Στη διάρκεια ενός μήνα οι συμμετέχοντες δεν κατανάλωσαν 11.600 λίτρα βενζίνης και έτσι δεν εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα 27 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα! Περσινός νικητής ήταν η ΣΤΑΣΥ με 4.855χλμ και 18 ποδηλάτες.
Περισσότερα για το «Με ποδήλατο στη δουλειά» τον ιστότοποhttp://biketowork.gr/. Ακόμα και αν δεν συμμετέχει κάποιος, μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη των στατιστικών μέσω του προαναφερόμενου ιστότοπου.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να συμμετέχει στην πανελλήνια καμπάνια «Με Ποδήλατο στη Δουλειά» 2013, η  οποία διοργανώνεται για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά. Η εν λόγω καμπάνια θα διαρκέσει από 15 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2013.
Το «Με  ποδήλατο στη δουλειά» είναι ένας φιλικός διαγωνισμός κατά τον  οποίο κάθε ομάδα καταχωρεί τα χιλιόμετρα και τις διαδρομές  που πραγματοποιεί από το σπίτι  στη δουλειά και πίσω. Η ομάδα  με τις περισσότερες διαδρομές κερδίζει. Στόχος του εν λόγω διαγωνισμού είναι  η προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης αλλά και η αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών μέσω της άθλησης.
Πέρσι, συμμετείχαν  στην καμπάνια 137 εταιρίες και οργανισμοί με 776 ποδηλάτες, που ποδηλάτησαν συνολικά 116.027 χιλιόμετρα! Στη διάρκεια ενός μήνα οι συμμετέχοντες δεν κατανάλωσαν 11.600 λίτρα βενζίνης και έτσι δεν εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα 27 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα! Περσινός νικητής ήταν η ΣΤΑΣΥ με 4.855χλμ και 18 ποδηλάτες.
Περισσότερα για το «Με ποδήλατο στη δουλειά» τον ιστότοπο http://biketowork.gr. Ακόμα και αν δεν συμμετέχει κάποιος, μπορεί να  παρακολουθεί την εξέλιξη των στατιστικών μέσω του προαναφερόμενου ιστότοπου.