Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΠΑΛΙ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ¨ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ" - ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ




100δες επιβάτες που θα ταξίδευαν την Κυριακή 19/5 το απόγευμα για Λήμνο, έμαθαν ότι δεν μπορούν να ταξιδεύσουν, οπότε άλλοι γύρισαν απο κει που ήρθαν και άλλοι μπήκαν στο βαπόρι για να διανυχτερεύσουν, ανάμεσα του και οι μαθητές ενός σχολείου.

Μετά από διαμαρτυρίες επιβατών (και τηλεφωνήματα από τη Δημοτική Αρχή Λήμνου) τους ανακοινώθηκε ότι αύριο στις 9 το πρωί θα αναχωρήσουν πούλμαν που θα βάλει η ΝΕΛ για να πάνε στη Θεσσαλονίκη και να ταξιδεύσουν με το EUROPEAN, που αναχωρεί από εκεί το απόγευμα, 15.00, της Δευτέρας και να φτάσουν στη Λήμνο στις 2300, με καθυστέρηση δηλαδή 24 ωρών που, αν δεν κάνουμε λάθος τους δίνει δικαίωμα αποζημίωσης.

Υπήρχαν, ακόμη, τουρίστες που έρχονταν στη Λήμνο, αυτοκίνητα με σερφινγκ, πιθανόν βούλγαροι, αυτοί έφυγαν και προφανώς θα αλλάξουν προορισμό. 

Επίσης όσοι θα έφευγαν απόψε Κυριακή από Λήμνο για Λαύριο τι θα γίνουν;;; 
Υπήρχαν στο λιμάνι αυτοκίνητα με 700 πρόβατα για την αγορά της Αθήνας. 
Το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ είναι φανερό, από τις συνεχείς βλάβες, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Υπάρχει υπουργείο για να βάλει τα πράγματα σε τάξη; 

Υπουργείο φυσικά υπάρχει είναι το περίφημο ΥΕΝ το οποίο η κυβέρνηση το ανασύστησε για να συνεχίσει να κάνει αυτά που τα κάνει όλα αυτά τα χρονιά: ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.