Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/8/2013 ΣΤΙΣ 12:00

Η δικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Τρόικα με τις χιλιάδες διαθεσιμότητες - απολύσεις στο δημόσιο και την προωθούμενη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα χτίζουν την βαρβαρότητα της καπιταλιστικής ανάπτυξης του κεφαλαίου. Προχωρούν πιο αποφασιστικά και τσακίζουν ότι εργατικό-λαϊκό δικαίωμα έχει απομείνει, μεταφέροντας τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού.
Τα προσχήματα που χρησιμοποιούν περί "εξυγίανσης του κρατικού μηχανισμού" και "εξασφάλισης της κρατικής χρηματοδότησης" αποτελούν φτηνές δικαιολογίες. Όλα τα μέτρα που παίρνονται εντάσσονται στη στρατηγική της κυβέρνησης και της ΕΕ για την εξασφάλιση της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων, με στρατιές ανέργων, εργαζόμενους με μισθούς πείνας και σε μόνιμη ανασφάλεια.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική στάση εργασίας την Πέμπτη 29 Αυγούστου, από τις 11 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου και στη συγκέντρωση στις 12 στην Είσοδο της Απλωταριάς.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να δυναμώσουν αποφασιστικά τον ενιαίο αγώνα, ενάντια στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις, στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, γενικότερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - πλουτοκρατίας - ΕΕ.
Όχι σε όλες τις απολύσεις - Καμία αναμονή. Να μην χαθεί άλλος χρόνος.
Εργάτη, κάνε υπόθεση δική σου το μέλλον και τη μόρφωση που θα ‘χει το παιδί σου.
Κανένας πλειστηριασμός. Όλοι μαζί για να μην πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια μας. Μια φωνή, μια γροθιά σε κάθε σοκάκι, σε κάθε γειτονιά
Ενιαίος αγώνας όλων των κλάδων, όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέναντι στις απολύσεις και την αντιλαϊκή πολιτική.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/8/2013 ΣΤΙΣ 12:00