Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δ.ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ :" ΠΛΥΘΕΙΤΕ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ"


Ηταν μια μεγάλη στιγμή για τους κατοίκους του μικρού νησιού η άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου. ΟΔήμος Οινουσσών επέλεξε να εκφράσει τον ενθουσιασμό και την αγωνία του για τις εντυπώσεις με τις οποίες θα έφευγαν οι επισκέπτες, τοιχοκολλώντας οδηγίες προς τους κατοίκους ώστε να είναι καθαροί, καλοντυμένοι και… ξυρισμένοι.
Η ανακοίνωση
«Στις 8/10/2013 και από τις 14.00 έως τις 23.00 το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει στην Εγνούσα.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Από πλευράς της εταιρείας αυτή είναι μια δοκιμαστική επίσκεψη. Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι, θα ακολουθήσουν και άλλες. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμά της και δεν πρόκειται να επαναληφθεί και ο τόπος θα ζημειώσει…».
…«Εμφάνισις προσώπων και υπηρεσιών: επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι). Χαμόγελο! Καλημέρα! Φιλοξενία! Εξυπηρέτησις! Προθυμία! Ζεστασιά!»…
Α να μην ξεχάσουμε σε όσους επισκεφθούν τις Οινούσσες να ζητήσουν μεταξύ άλλων να ξεναγηθούν και στη… Μονάδα Αφαλάτωσης, στο Φαρμακείο και στο Ιατρείο!

aftodioikisi.gr