Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ "ΣΒΟΥΡΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Δελτίο τύπου

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της Ομάδας Ψυχαγωγίας «Σβούρα», με τίτλο:

«Ένα χειμωνιάτικο παραμύθι»

Η δράση αυτή απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.
Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια, μουσική, κίνηση, και γνωριμία με υλικά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αλληλεπιδράσουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους. Επίσης, σε κάποιες συναντήσεις τα μέλη της «Σβούρας» πρόκειται να παρακολουθήσουν πολιτιστικές δράσεις και να επισκεφτούν χώρους ψυχαγωγίας.

Οι μικροί μας φίλοι εκτός από την ευκαιρία για χαρούμενες στιγμές, στα πλαίσια της "Σβούρας" θα ωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες και θα βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην αυτοέκφραση.

Η δράση της «Σβούρας» περιλαμβάνει 4 κύκλους. Ο κάθε κύκλος, είναι ανεξάρτητος και αποτελείται από 7 συναντήσεις με διάρκεια 1,5 ώρα η κάθε μία. Η σύνθεση των ομάδων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Στα πλαίσια του κάθε κύκλου θα πραγματοποιούνται 2 ομάδες ανά εβδομάδα (προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι διαφορετικές προτιμήσεις των ενδιαφερομένων ως προς τη μέρα):
η α΄ ομάδα κάθε Δευτέρα 18:00-19:30
η β΄ ομάδα κάθε Τετάρτη 18:00-19:30

Την ομάδα θα συντονίζουν οι:
Μαρία Λαδάκη, ψυχολόγος,
Έφη Βήλλου, μουσικοθεραπεύτρια
Σταυρούλα Κώττη, ειδική εκπαιδευτικός.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνείστε στο 2271020000.