Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ



Το Εργατικό Κέντρο Χίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνει στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων και εν όψει των Χριστουγέννων συγκέντρωση παιχνιδιών με σκοπό τη διανομή τους σε παιδιά ανέργων συμπολιτών μας που λόγω οικονομικών δυσκολιών δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά τους.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα αλλά σε άριστη κατάσταση. Απευθυνόμαστε στα καταστήματα του νησιού μας καθώς και στους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνεισφέρουν να στηρίξουν την προσπάθειά μας φέρνοντας όσα παιχνίδια μπορούν στο Εργατικό Κέντρο ως την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν δώρο για τα παιδιά τους παρακαλούμε να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο με την κάρτα ανεργίας τους για να το δηλώσουν έως και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι εξής:
·        Κάρτα ανεργίας κηδεμόνα σε ισχύ
·        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και μικρότερης ηλικίας και όχι παιδιά μεγαλύτερων τάξεων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η κρίση που δοκιμάζει την επιβίωση μας , ας γίνει αφορμή να  αναδεχθεί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη όλων μας.
Ώρες λειτουργίας Εργατικού Κέντρου: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-14:00 ΚΑΙ 17:30-19:30, εκτός του απογεύματος της Τετάρτης.

Τηλ. 22710-23550.