Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η ΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΧ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ
Στη γνωστή από το παρελθόν τακτική να μετρά ετεροχρονισμένα τα ρολόγια ύδρευσης των δημοτών , συνεχίζει να βαδίζει η ΔΕΥΑ δήμου Χίου.
Το αποτέλεσμα είναι οι μετρήσεις των δημοτών που είναι πέραν του τετραμήνου να χρεώνονται με διαφορετική κλίμακα και άρα τα κόστη να είναι υπέρογκα όχι με ευθύνη των δημοτών αλλά της φορομπηχτικής εταιρείας του Δήμου.
Αυτή η τακτική , έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών-ήδη ο κ. Κολλάκης Γιάννης από το Βροντάδο εγγράφως απευθύνεται στο δημοτικό συμβούλιο και χαρακτηρίζει αυτή τη μέθοδο συνώνυμο της κλοπής- γεγονός που αποδεικνύει ότι άμεσα η δημοτική αρχή πρέπει να αποσύρει τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ και να τα προσαρμόσει στις χρεώσεις τετραμήνου.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δήμου Χίου για άλλη μια φορά δυστυχώς δικαιώνεται για το φοροεισπρακτικό-φορομπηχτικό χαρακτήρα του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου και καλεί τους δημότες μας άμεσα να αντιδράσουν για να μην περάσουν αυτές οι πολιτικές, αλλά και να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα ώστε στις εκλογές που έρχονται να μαυρίσουν όλους αυτούς και τα κόμματά τους που τους μαυρίζουν τη ζωή στηρίζοντας με αγώνα και ψήφο τη Λαϊκή Συσπείρωση.