Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΡΑΣΗ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 2013"




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013». Φέτος, παραδώσαμε είδη πρώτης ανάγκης σε συλλόγους πολυτέκνων οικογενειών σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά, η πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσε 8.700 είδη ρουχισμού, 13.000 συσκευασίες τροφίμων, 1.050 συσκευασίες φαρμάκων και 1.110 παιχνίδια.

Στην Αττική, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης, Σάκη Ιωαννίδη, παρέδωσε σήμερα ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια στα γραφεία της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, η οποία αναλαμβάνει τη διανομή των ειδών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Με το πέρας της παράδοσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε:


«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013» σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε όλοι, να σταθούμε δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες που στην ουσία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Η κοινωνική αλληλεγγύη εκφράζεται μέσα από συνεχόμενη προσφορά όλους τους καιρούς, πολύ περισσότερο την εποχή της κρίσης. Για το λόγο αυτό οφείλει τόσο η κοινωνία να δείξει την ευαισθησία της απέναντι στις οικογένειες αυτές, όσο και η πολιτεία να λάβει μέτρα ανακούφισής τους, με το πέρας της κρίσης