Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

O KΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό πραγματοποίησε την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος.
Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού, που υπέστησαν την παραμέληση και την εγκατάλειψη. Το έργο της Κιβωτού, με την καθοδήγηση και την εποπτεία του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου είναι γνωστό σε όλους μας για την ανθρωπιά και τη στήριξη που παρέχει σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.
Ο βουλευτής ξεναγήθηκε στους χώρους της Κιβωτού, συζήτησε με παιδιά, εθελοντές και εργαζόμενους και ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον πατέρα Αντώνιο για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του οργανισμού, καθώς και για όλες τις πτυχές του κοινωνικού έργου που προσφέρει.
Ο Κώστας Τριαντάφυλλος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλους όσοι συνεισφέρουν με τον τρόπο που μπορούν σε αυτήν την προσπάθεια και υπογράμμισε τη σημασία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, ανάμεσα στις αξίες εκείνες που χαρακτηρίζουν την ελληνική κοινωνία.