Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΑΝΗ

Ο Δήμος Χίου υποστηρίζει την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας διάνοιξης μονοπατιών με συντονιστή τον Γιώργο Χαλάτση και τους συλλόγους των χωριών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με συστηματικό τρόπο ανοίγουν παλαιά μονοπάτια με σκοπό  την δημιουργία δικτύου περιπατητικών διαδρομών στην Ανατολική Αμανή. Με την προσπάθεια των τοπικών συλλογών και εθελοντών ολοκληρώνεται η δημιουργία του πρώτου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών, το οποίο θα συνδέσει τα χωριά Αφροδίσια, Κουρούνια, Εγρηγόρος, Αγίασματα, Λεπτόδοδα, Κέραμος και Αφροδίσια σε κυκλική διαδρομή.
Για το σκοπό αυτό, εκ μέρους του Δήμου Χίου, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου θα διαθέσει λεωφορείο 20 θέσεων την Κυριακή 12/10/2014 για τη δωρεάν μεταφορά εθελοντών οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στη διάνοιξη του μονοπατιού Αφροδίσια - Κουρούνια.

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν δωρεάν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2271350800 με την  κα Καπίρη ώστε να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 10/10 στις 11:00 και να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό που χρειάζεται να έχουν μαζί τους.