Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΠΕΘΕ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Την 25η Νοέμβρη, (Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών), σπουδαστές και απόφοιτοι των εργαστηρίων του Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου οργανώνουν θεατρικοχορευτικό δρώμενο στο κέντρο της απλωταριάς. Η εκδήλωση θα ακολουθήσει εκείνη του «Κέντρου συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Π.Κ. νωρίτερα την ίδια ημέρα.
Η θεατρικοχορευτική παράσταση των εργαστηρίων του ΔΗΠΕΘΕ Β.Α. «Ως εδώ», στηρίζεται σε κείμενα που έγραψαν οι ίδιοι οι σπουδαστές, ενώ ερμηνεύονται προσδίδοντάς τους «βιωματικό χαρακτήρα». Την παράσταση υποστηρίζει με σχετική θεματική χορογραφία η δασκάλα χορού Μαργαρίτα Καμαράτου (D Art Point). Ώρα έναρξης και τόπος εκδήλωσης: 25 Νοέμβρη 2014 20:00 - Μαγαζιωτίσσης & Απλωταριάς.
Χορεύουν οι: Μαργαρίτα Καμαράτου & Μιχάλης Καγιαβάς - Τα κείμενα ερμηνεύουν οι: Ελένη Πολύζου, Μαρία Ζαννίκου, Δημήτρης Γιαμάς, Ιφιγένεια Σωτηράκη, Μαρούσσα Μάμμα, Δημήτρης Μπαχάς, Ειρήνη Κρεατσούλα, Βασίλης Παχουνδάκης, Μαρία Αυγουστίδη, Μίτση Λεγάτου, Μαρκέλλα Γιοβανάκη, Ανθή Λυμνιούδη, Μαρκέλλα Καραπιπέρη και Μαρία Γκλώτσου.