Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Βουλευτής ΑΚΕΛ: «Ο Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Σαμαρά»


Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης τής εκμυστηρεύθηκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Αντώνη Σαμαρά

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπιδου, μιλώντασ την εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» με τον Π. Ποταμίτη υποστήριξε ότι υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης τής εκμυστηρεύθηκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν ουσιαστικά από τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι η κυπριακή  κυβέρνηση δέχθηκε πιέσεις επί του θέματος αυτού.

Η αποκάλυψη έγινε παρουσία του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους, που αντέδρασε ζητώντας να κατονομαστεί ο υπουργός, του Γιώργου Περδίκη εκ μέρους των Οικολόγων και της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου εκ μέρους του ΔΗΚΟ, με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Τράπεζα.
Η βουλευτής του ΑΚΕΛ αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι στον προθάλαμο της Βουλής ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, εν συνεχεία ανέφερε ότι πρόκειται περί υπουργού, της εκμυστηρεύθηκε ότι ο Βγενόπουλος ουσιαστικά προστατευόταν από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα η κυπριακή κυβέρνηση να έχει δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις επί του θέματος αυτού. 

left.gr