Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη ΣΕΒΑΣΤΗ Για τον ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΤΕΩΣ – 30/07/2015



Logo_SEGASΗ Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, διοργανώνει στις 30/07/2015 Αγώνα επί Δημοσίας Οδού, στην Βολισσό, με την επωνυμία «Δρόμος Πίστεως» με την ευκαιρία του εορτασμού της Αποδόσεως της εορτής της Αγίας Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος. 
Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, συγχαίρουμε τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου κο Πέτρο Φλάμο και τους συνεργάτες του και ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κο Μάρκο, ο οποίος έθεσε το αθλητικό αυτό γεγονός υπό την Αιγίδα της Μητροπόλεως, πράγμα που πρέπει να τονίσουμε, συμβαίνει για πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα, στην Ελλάδα. 
«Δρόμος Πίστεως» λοιπόν, και πώς θα μπορούσε ο αγώνας να ονομαστεί διαφορετικά, καθώς δεν νοείται οποιοσδήποτε ολοκληρωμένος Αγώνας στη ζωή μας, χωρίς την Πίστη. Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ένας από τους συμμετέχοντες, ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής του ΣΕΓΑΣ στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων αλλά και πιστός Χριστιανός. 
Δυστυχώς, οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν ν’ απομακρυνθώ από την Αθήνα αυτή την περίοδο και έτσι, μου στερούν την χαρά να βρεθώ ανάμεσά σας σ’ αυτή την γιορτή. Ωστόσο, στηρίζουμε τις προσπάθειες των διοργανωτών (ο αγώνας τελεί υπό την έγκριση της Ομοσπονδίας) αλλά και των αγωνιζομένων και ευχόμαστε σε όλους, ολόθερμα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Η Αγία Μαρκέλλα να είναι πάντοτε βοηθός και προστάτης όλων υμών. 
Βασίλης Σεβαστής
Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ