Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΙΟΥ

Συνάντηση με τον υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου κ. Δ. Αυγερινό στον καταυλισμό των προσφύγων στο Μυρσινίδι πραγματοποίησε σήμερα, το πρωί ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με την Αστυνομία και τους εμπλεκόμενους φορείς στην υποδοχή και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών που δέχεται η Χίος.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μανώλης Βουρνούς συζήτησε με τους εκπροσώπους των εθελοντικών και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με τις περισσότερες από τις οποίες έχει προηγηθεί επικοινωνία για την καλύτερη αντιμετώπιση του κρίσιμου αυτού ζητήματος.
 «Όλους μας συνδέει η βούληση να πράξουμε ό,τι είναι εφικτό για να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη αυτήν κατάσταση. Πέρα από τη βούληση όμως, υπάρχουν άνθρωποι που υπερβαίνουν καθημερινά τους εαυτούς τους, με τα όποια μέσα διαθέτουν. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως τοπική κοινωνία είναι να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την καλή δουλειά που γίνεται και να συνεργαστούμε, φορείς και κοινωνία των πολιτών στην τεράστια αυτήν προσπάθεια», δήλωσε ο Μανώλης Βουρνούς.


Από το Γραφείο Τύπου