Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Σεπτεμβρίου 2011, ήταν η έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου, ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα στον Οργανισμό να λειτουργήσει αποδοτικότερα για κάθε αντικείμενο δράσης του.


Εγκρίθηκε ομόφωνα. η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την εκτέλεση των έργων “Αποπεράτωση τμήματος παραλίας Παντουκειούς” και “Βελτίωση περιβάλλοντος χώρου γραφείου Τ.Κ. Συκιάδας”.

Στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ εγκρίθηκαν ομόφωνα 3 αντιπλημμυρικά έργα: οι τροποποιήσεις τεχνικων προγραμμάτων για την εκτέλεση των έργων “Αποκατάσταση παρόδου δρόμου Αγ. Ειρήνης”, “Κατασκευή αργολιθοδομών στην περιοχή Κάνδυλα ποταμού” και “Αποκατάσταση αργολιθοδομών ρεμάτων και διαμορφώσεις στην περιοχή Σπηλαδίων”.

Επίσης ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την προμήθεια ειδών πυροπροστασίας και υλικών κατάσβεσης για την ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων πυρασφάλειας, που επιτελούν σημαντικό έργο και χρήζουν στήριξης.

Τέλος αποφασίσθηκε η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για τη σύνταξη μελέτης “Μουσειολογική μελέτη για το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων” – Αποδοχή εκθεμάτων του Μουσείου και η Αξιοποίηση Μύλων Βροντάδου και Χίου (Ταμπάκικα).