Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι

Με την ευκαιρία της εκλογής σας στο Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χίου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια.
Η κορυφαία αυτή θέση στον εμπορικό κόσμο του νησιού μας, είναι θέση ευθύνης και ο ρόλος που καλείσθε να διαδραματίσετε σημαντικός για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Εκπροσωπείτε τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας, έναν καθοριστικό παράγοντα που διαμόρφωσε ιστορικά τη φυσιογνωμία της Χίου.
Οι δύσκολες και αντίξοες συγκυρίες που βιώνουμε απαιτούν μαχητικότητα για συσπείρωση παραγωγικών δυνάμεων, εξωστρέφεια, αύξηση της ανταγωνιστικότητας, διεκδικήσεις, κυρίως όμως επιμονή, μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος ότι διαθέτετε όλα τα παραπάνω για μια πιο ελπιδοφόρα εξέλιξη στον εμπορικό και επιχειρηματικό τομέα.
Προσβλέπω σε μια ουσιαστική και γόνιμη συνεργασία μαζί σας, για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους και επιδιώξεις που αναφέρονται στην ανάπτυξη και ευημερία της Χίου, στην δημιουργία θέσεων εργασίας, στην προκοπή του τόπου μας.
Σας εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία.


Με εκτίμηση και
φιλικούς χαιρετισμούς



Κωνσταντίνος Γανιάρης Αντιπεριφερειάρχης Χίου