Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

MOYΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΚΩΝ. ΜΑΡΙΟΣ"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, σε συνεργασία με το 11ο Νηπιαγωγείο και τη Σχολή Χορού LE BALLET – Άννας Συράκη και την ευγενική διάθεση του χώρου από το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου, θα διοργανώσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 7 μ.μ. «Μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση –αυτοσχεδιασμούς» με «ηθοποιούς» όσους μικρούς φίλους επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Η χριστουγεννιάτικη αυτή παράσταση, που θα δοθεί στο θέατρο «Κων. Μάριος» στη πάροδο Βερίτη στο Βαρβάσι, έχει ελεύθερη είσοδο και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Συντονίστρια της παράστασης θα είναι η νηπιαγωγός κα Πόπη Ποριώτη-Μυωτέρη, αφηγήτρια –«παραμυθού», η κα Πελαγία Κοντού και εμψυχώτριες η κα Μαρία Σαρρή και η κα Σοφία Παπαγεωργίου, ευγενώς προσφερόμενες.
Παράλληλα, για την πραγματοποίηση της θα συμβάλουν με χορηγία εμπορευμάτων τους τα καταστήματα: «ΚΟΥΜΗΣ Ο.Ε. » (παιδικά παιχνίδια- Λεωφόρος Ενώσεως 92), «ABALAZ-BALOON ART» (Καλοπλύτου 8, Χίος), «REGINA»(Καλαμπόκα 9), «SCONTO CENTER»( Ματθαίος Μπουρέκας- Στέλλα Παντελάρου Ο.Ε.Εμπόριο οικιακών –καταναλωτικών ειδών, Βενιζέλου 42), και «PUPPET GAGET CLUB» Ροδοκανάκη 22 & Καναλά.
Οι μικροί μας φίλοι που θέλουν να πάρουν μέρος και ως «ηθοποιοί», δεν έχουν παρά να ντυθούν «δεντράκια», «χιονανθρωπάκια», «ζωάκια», «αστεράκια», «χιονούλες», «νεραϊδούλες», «δωράκια», «στρατιωτάκια», «στολίδια», «βοηθοί Άη Βασίλη», «τάρανδοι» και «καλικάντζαροι» και να έρθουν στην παράσταση.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου (τηλ :22710-44206 κα Βάσω Κριτάκη που έχει την επιμέλεια της εκδήλωσης και τη κα Δήμητρα Τσιρώνη).