Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΧΙΟΥ Ο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»- «ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Εκπολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Φρουρίου Χίου «Ο Άγιος Γεώργιος» ως εξής:
Πρόεδρος : Κυριάκος Βερβέρης
Αντιπρόεδρος: Θράσος Βουδούρης
Γενικός Γραμματέας : Ευάγγελος Αναγνώστου
Ταμίας : Νικόλαος Στείρος
Έφορος Υλικού, Περιουσίας και Δημοσίων Σχέσεων Κυριάκος Κλήμης




Το νέο Συμβούλιο θα προσπαθήσει να συνεχίσει την επιτυχή μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου, με Κεντρικό στόχο την αναβάθμιση της πιο παραμελημένης γειτονιάς της πόλης και την βελτίωση, της ποιότητας ζωής των κατοίκων της και ταυτόχρονα την ανάδειξη και προβολή της πλέον ιστορικής περιοχής της πόλης και του νησιού ολόκληρου.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριάκος Βερβέρης , έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί ένας νέος κύκλος επαφών με τις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, στις οποίες ο Σύλλογος υποβάλλει εποικοδομητικά , συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων του Κάστρου, ταυτόχρονα δε ενημερώνεται από αυτές για την εξέλιξη των προγραμματισμένων έργων.

Ο κ. Πρόεδρος δηλώνει ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συναντήσει και ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία και με άλλους φορείς για κοινές δράσεις/ Παράλληλα θα συνεχιστεί με διάφορους τρόπους η κοινωνική προσφορά του Συλλόγου προς τους έχοντες ανάγκη συμπολίτες

επιμέλεια ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ