Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

EOΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου εύχονται η γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές των ανθρώπων με αγάπη, ελπίδα και πίστη. Το 2012 να είναι για όλους μας έτος δημιουργικό , παραγωγικό, με υγεία, δύναμη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, ειδικότερα για την πατρίδα μας, ευχή όλων μας είναι να γίνει το 2012 αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής.
Σαν ελάχιστη συμβολή δεν θα αποσταλούν ευχετήριες κάρτες γι’ αυτό και μέσα από αυτό το μήνυμα μεταφέρω τις πιο θερμές μου ευχές σ΄όλους τους συμπολίτες μας στο νέο διευρυμένο Δήμο Χίου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στην αυγή του νέου έτους θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και την θετική σκέψη σαν αντίδραση, σε ότι μας δυσκολεύει.
Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε μπροστά.
Να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα.
Ο Δήμος Χίου με το δυναμικό του στην υπηρεσία του δημότη θα πρωτοστατήσει σε αυτή την προσπάθεια, αντλώντας δύναμη και θετική σκέψη από αυτό το μήνυμα, που συνοδεύει τις Άγιες αυτές μέρες.
Με ενέργειες του, συνδράμει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη και προς αυτή την κατεύθυνση προτρέπει και τους δημότες του, να βοηθήσουν.
Καλά Χριστούγεννα , Ευτυχισμένη και δημιουργική η νέα χρονιά 2012.




Με θερμές ευχές


ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ
Δήμαρχος Χίου