Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

OTA ΧΙΟΥ - 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ




3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΩΡΑ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ  ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Χίου συμμετέχει την Πέμπτη 31 Γενάρη στην 3ωρη Στάση Εργασίας από ώρα 12 μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου που κήρυξαν τα συνδικάτα  και καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία  της Χίου.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, με όπλο την ενότητα, την αλληλεγγύη και τη δυναμική  μας συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι δυνατή η ανατροπή της πολιτικής που ενταφιάζει κάθε κοινωνική κατάκτηση και παραδίδει τα δημόσια αγαθά προς άγραν κέρδους στους ιδιώτες.
Διαδηλώνουμε για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα αντιδημοκρατικά αυταρχικά μέτρα της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ με τις επιτάξεις απεργών και επεμβάσεις των δυνάμεων καταστολής.
Η συγκυβέρνηση αποφάσισε να μας τελειώσει. Εμείς έχουμε αποφασίσει  να ζήσουμε. Με αποφασιστικότητα θα σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων και θα ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας

Αλέκος Γαϊτάνος    Παναγιώτης Πεντάκης