Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ




ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Η Σύγκλητος Πανεπιστημίου Αιγαίου (συνεδρίαση 21/18.04.2013) καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στη δυσφήμιση και σπίλωση του Ιδρύματος και της Πρυτανικής Αρχής, μέσω της διασποράς στον τοπικό και εθνικό τύπο ψευδών στοιχείων, πλήττοντας το κύρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Σχόλιο Lesvosnews.net
Καλά κάνει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και βγάζει ψηφίσματα καταδίκης. Καλά θα κάνει όμως να μην χρησιμοποιεί τις λέξεις  "ψευδή στοιχεία"   όταν όλα τα δημοσιεύματα στηρίζονται σε επίσημα έγγραφα και όταν είναι σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα.
Καλά θα κάνει η Σύγκλητος να μιλήσει και για την "ταμπέκερα"....
Καλά θα κάνει η Σύγκλητος να καταλάβει ότι οι εποχές που το Πανεπιστήμιου Αιγαίου ήταν ο "ιερός χώρος"  που τα  ΜΜΕ δεν τολμήσουν να κριτικάρουν έχουν περάσει...  Από την άλλη το πανεπιστήμιο πρέπει να προστατεύεται και από τα media αλλά κυρίως από τους διοικούντες.
Φυσικά, όλα αυτά τα σχολιάζει η ιστοσελίδα μας σε περίπτωση που η σύγκλητος αναφέρεται σε αυτά τα δημοσιεύματά, γιατί κατά τα άλλα ο καθένας θα μπορούσε να συμφωνήσει με αυτή την γενίκευση και σίγουρα κανείς δεν θέλει να σπιλώνεται το Πανεπιστήμιό μας
Διαβάστε τις σχετικές  δημοσιεύσεις του  Lesvosnews.net:


ΠΗΓΗ lesvosnews