Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣΤο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καταγγέλλει τον καθηγητή του τμήματος της Κοινωνιολογίας, Τσομπάνογλου Γεώργιο, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος.
 Οι συνάδελφοι μας είχαν καταγγείλει τον καθηγητή τους για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο τους χαρακτήρισε μέσα σε μάθημα, για τον τρόπο που δίδασκε και για τη λειψή καθοδηγητική βοήθεια που έδωσε στους φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου.
Η καταγγελία τους είχε γίνει δεκτή από τη Γενική Συνέλευση των καθηγητών του μεταπτυχιακού της Κοινωνιολογίας και είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του καθηγητή από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
Η μήνυση αυτή ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ποινικοποίηση των αγώνων των φοιτητών. Στοχεύει στην τρομοκράτηση του φοιτητικού κινήματος.
Καταγγέλουμε την προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα των φοιτητών. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους. Καλούμε σε στήριξη την ημέρα που θα οριστεί η δίκη. lesvosnews.net