Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

XΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.)- 21 - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013




Αξιότιμοι σύνεδροι,

     Σας καλωσορίζουμε  στη Χίο και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία  στις εργασίες της 7ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών  Αποβλήτων. Με υπερηφάνεια φιλοξενούμε στο νησί μας εκπροσώπους των Φορέων Διαχείρισης από όλη την Ελλάδα, καθώς και έγκριτα στελέχη Υπουργείων και Οργανισμών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου.    
     Είμαι βέβαιος ότι χάρη στη δική σας εμπειρία, γνώση και υπευθυνότητα, θα ληφθούν καίριες αποφάσεις που θα συντελέσουν στην εύρυθμη λειτουργία του ευαίσθητου τομέα που έχετε αναλάβει, με γνώμονα πάντα την ασφαλή διαχείριση των αποβλήτων και το σεβασμό στο περιβάλλον. Όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνουν πράξη, χωρίς τη συμβολή της Τεχνολογίας, που θα υπαγορεύσει πρακτικές σύγχρονες και συμβατές με τα νέα δεδομένα της διαχείρισης αποβλήτων.
     Ο Φορέας Διαχείρισης του Νομού της Χίου, η ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε., πριν από μικρό χρονικό διάστημα, παρέλαβε διοικητικά το Χ.Υ.Τ.Α της Νότιας Χίου και προγραμματίζει έργα σε συνεργασία με το Δήμο Χίου για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων στο Νομό.

     Σας εύχομαι καλή διαμονή στο νησί μας και γόνιμες συνεργασίες για το καλό όλων.