Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ :"ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ"

Χρ. Καλογήρου: «Δεν με αφορούν οι καταγγελίες περί ιδιωτικοποίησης του νερού»
Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΓΓ.  Της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου τις καταγγελίες  του Συλλόγου των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Λέσβου περί «τις υπόγειων  ενεργειών ιδιωτικοποίησης του νερού».
«Η σύσκεψη, που όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι έγινε για την ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων, αφορούσε την Πολιτική Προστασία των Νησιών και τον συντονισμό των υπηρεσιών πυρόσβεσης, ενόψει του καλοκαιριού. Στη σύσκεψη προσκλήθηκαν όλοι οι Δήμαρχοι του Β.Α. Αιγαίου καθώς και ο Σύμβουλος του Προέδρου της ΕΥΔΑΠ Νήσων με υπηρεσιακούς παράγοντες. Οι συμμετέχοντες από την ΕΥΔΑΠ Νήσων ενημέρωσαν για τις ανάγκες των νησιών σε νερό κατά τη θερινή περίοδο, αλλά και για τις δυνατότητες της Εταιρίας, σύμφωνα με το νέο Νομικό Πλαίσιο,  να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία σε όσα νησιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα ύδρευσης» αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση.  
Και καταλήγει «πέραν αυτής της συζήτησης δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία σχέση, της Γ.Γ. Α.Δ.Α. κας Χριστιάνας Καλογήρου με όσα καταγγέλλουν  οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Λέσβου»

lesvosreport.gr