Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΟ "Ionian Sky" ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΧΙΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το «Ionian Sky» στη γραμμή Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς από 28 Ιουνίου

Τη δρομολόγηση του «Ionian Sky» (που θα μετονομαστεί σε «European Sky») στη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη στα τέλη του Ιουνίου, έχει προγραμματίσει η ΝΕΛ. Παρ’ ότι τα στελέχη της εταιρείας δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για την επιβατική κίνηση του καλοκαιριού, θέλουν το πλοίο να μπει στη γραμμή.

Το πλοίο θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στα δύο πλοία που είναι ήδη δρομολογημένα στη γραμμή. Το πιθανότερο είναι πως το «European Sky» θα αποχωρήσει από τη γραμμή στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αλλά από την πλευρά τής ΝΕΛ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως έως τώρα.

Στον πίνακα των δρομολογίων τής ΝΕΛ για τη συγκεκριμένη γραμμή φαίνεται ότι πρόκειται να δρομολογηθεί το «European Sky» από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη. Επίσης θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Μυτιλήνη για Χίο και Πειραιά.

Επίσης στον πίνακα των δρομολογίων σκόπιμα δε διευκρινίζεται αν το πλοίο που θα μπει στη γραμμή, θα είναι το «European Sky» ή το «European Express».




emprosnet.gr