Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΥΔΜΗΔ: Ο στόχος για τις 15.000 απολύσεις θα επιτευχθεί – Έρχονται 400 προσλήψεις σε εφορίες


Για την επίτευξη του στόχου των 15.000 απολύσεων, αλλά και για την πρόσληψη 400 ατόμων σε εφορίεςσυζήτησαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο υπουργός Διοικητικής ΜεταρρύθμισηςΚυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή τους στο υπουργείο Οικονομικών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης , ο στόχος των 15.000 απολύσεων θα επιτευχθεί και έτσι δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση για νέες απολύσεις το 2015.
Τέλος, από αύριο, Τρίτη, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της κυβέρνησης με αντικείμενο την διαπραγμάτευση της επόμενης εβδομάδας με την τρόικα στο Παρίσι. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γκίκας Χαρδούβελης θα συμμετάσχει στις 10:30 στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στο Μεγάρου Μαξίμου, ενώ το απόγευμα στις 6 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των υπουργών που θα μεταβούν στο Παρίσι για το συντονισμό της δράσης τους.





Κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμά ότι ο στόχος των απολύσεων θα επιτευχθεί, ενώ δεν υπάρχει καμιά δέσμευση για νέες απολύσεις το 2015.

aftodioikisi.gr