Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ο Σαρρής Με Την Εθνική Ομάδα


Κυριάκος ΣαρρήςΣτην Τιφλίδα βρίσκεται ο τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου Κυριάκος Σαρρής για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γεωργίας από 24 έως τις 31 Αυγούστου 2014.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς έχει επιλέξει 13 υδατοσφαιριστές: Μανόλης Ζερδεβάς,Κυριάκος Σαρρής, Βαγγέλης Ποταμιάνος, Νίκος Αλβέρτης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Οδυσσέας – Ιορδάνης Μασμανίδης, Μανόλης Πρέκας, Μανόλης Λιαπάκης, Παντελής Καλογεράκος, Μάριος Χατζηγούλας, Νίκος Κοπελιάδης, Λεωνίδας Μαυρωτάς, Μανόλης Τσαχειλίδης.

Η Ελλάδα μετέχει στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους την Ιταλία, τη Γεωργία και την Τουρκία. Στον Β’ Όμιλο συμμετέχουν Ουγγαρία, Ισπανία, Ολλανδία, Σλοβακία, στον Γ’ Όμιλο Μαυροβούνιο, Κροατία, Γερμανία, Γαλλία και στο Δ’ Όμιλο Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουκρανία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον Α’ Όμιλο (ώρες Γεωργίας):

Κυριακή 24/8: 20.00 Γεωργία – Ελλάδα

Δευτέρα 25/8: 15.30 Ελλάδα – Ιταλία
Τρίτη 26/8: 12.00 Ελλάδα – Τουρκία
Ο 1ος του Ομίλου περνάει απευθείας στην 8άδα, ενώ ο 2ος και ο 3ος δίνουν χιαστί αγώνα με τον 3ο και τον 2ο αντίστοιχα του Γ’ Ομίλου. Οι χιαστί αγώνες γίνονται στις 27/8, οι προημιτελικοί στις 28/8, οι ημιτελικοί στις 30/8 και ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς και οι άλλοι αγώνες κατάταξης στις 31/8.

noxiou.gr