Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (Κ.Π.Ε.) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς προσχολικής εκπαίδευσης με θέμα:

Η διάσπαση προσοχής και η κινητικότητα
στα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και η ψυχοεκπαίδευση των συμμετεχόντων, νηπιαγωγών και παιδαγωγών προσχολικής αγωγής,  σε σχέση με την εικόνα, τα χαρακτηριστικά και τη διαφοροδιάγνωση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με διάσπαση προσοχής και  έντονη κινητικότητα.
Στα πλαίσια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν βιωματικές - πρακτικές ασκήσεις διαχείρισης περιστατικών (case studies) και θα δοθούν οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση του προγράμματος και της τάξης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, 9:00 - 15:00  στην Αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνούς» της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Εισηγητές θα είναι οι : Σταματοπούλου Φωτεινή, παιδοψυχίατρος
                                   Σιδηροφάγη Βιβή, γυμνάστρια - ειδική εκπαιδευτικός
                                   Γιαννίκης Δημήτρης, εργοθεραπευτής

Ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Η προθεσμία υποβολής δελτίων συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 30/1/2015. Θα χορηγηθούν: Βεβαίωση συμμετοχής, υλικό εισηγήσεων και βιβλιογραφία.

Το κόστος συμμετοχής είναι € 40,00 και η κατάθεση του ποσού θα μπορεί να γίνει: σε Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού : 760/296002-85, IBAN: GR 440 110 76 000000 760 296002-85 SWIFT τράπεζας (BIG) ETHNGRAA.
Δικαιούχος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ή στην έδρα του Κ.Π.Ε., Εγκρεμού 30, στην πόλη της Χίου.