Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2012


      
            Η Περιφερειακή Ενότητα  Χίου ανακοινώνει ότι για την παραλαβή – καταχώρηση και μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις   Βουλευτικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 έχει συγκροτηθεί ειδικό συνεργείο αποτελούμενο από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
                       Αποστολή του συνεργείου είναι η παραλαβή από τους Αγγελιοφόρους του Δήμου Χίου και του ΟΤΕ των Τηλεγραφημάτων με τις Προτιμήσεις για τα  Κόμματα και τους Σταυρούς Προτίμησης των Υποψηφίων καθώς και τα Πρακτικά Ν2.
                        Τα αποτελέσματα μετά το σχετικό έλεγχο, όσον αφορά την προτίμηση των κομμάτων μεταδίδονται τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών για ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης και παράλληλα καταχωρούνται άμεσα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές της Περιφερειακής Ενότητας με σκοπό την Προβολή τους άμεσα στο Διαδίκτυο .
            Για τους Σταυρούς Προτίμησης των Υποψηφίων  θα ακολουθεί η ίδια διαδικασία ως προς την Καταχώρηση και Προβολή στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου.
            Για τους Εκπροσώπους των Κομμάτων και τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης θα υπάρχει προβολή των αποτελεσμάτων στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου . Η ενημέρωση θα είναι άμεση και ταυτόχρονα με την καταχώρηση.
            Οι ιστοσελίδες που θα προβάλλονται τα αποτελέσματα είναι οι παρακάτω :
1)          http://www.pvaigaiou.gov.gr
2)          http://www.chios.gr
3)          http://www. chioselections.gr

 
               Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται και για τους  χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ( Face book και  Τwitτer) καθώς και  Κινητών Τηλεφώνων.