Ο υποψήφιος βουλευτής Χίου με την "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ", Μάρκος Κουντουρούδας, πραγματοποίησε το απόγευμα της 4-5-2012 περιοδεία στις περιοχές Αγ.Γεωργίου Συκούσση, Λιθίου, Βέσσας, Κοινής, Βουνιού, Καλαμωτής και Νενήτων, επιστρέφοντας στην πόλη της Χίου, όπου ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία.
            Απευθύνω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στις Χιώτισσες και τους Χιώτες, που με αγκάλιασαν και με αποδέχθηκαν, αναγνωρίζοντας τον αξιοπρεπή, έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα μου, παρά τις αντιξοότητες και τις πιεστικές συνθήκες. Άλλωστε πολλές φορές η Δύναμη του Ενός μπορεί, αν υπάρχει Πίστη, να κάνει πολλά.
            Ενημερώνω ότι την 6-5-2012 θα ψηφίσω σε εκλογικό τμήμα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, των Καρδαμύλων και περί την ώρα 18;00, τιμώντας την Αγάπη των συμπατριωτών προς το πρόσωπό μου. Η επιστροφή στις ρίζες είναι, στη δύσκολη περίοδο που ζούμε, σημαντική. 
            Απευθύνω κάλεσμα στους Πολίτες της Χίου ν'ακούσουν τη Συνείδησή τους και να δείξουν Θάρρος και να Προχωρήσουν Μπροστά, υπερψηφίζοντας την 'ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ", το Νέο Κίνημα Προόδου, Ανάπτυξης και Συμμετοχικής - Πραγματικής Δημοκρατίας.