Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ





Απόσπασμα της συνέντευξης του Υποψήφιου Βουλευτή Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη, στον Αθήνα 9.84 και στον δημοσιογράφο κ. Άρη Τόλιο:
Αυτοδύναμη κυβέρνηση για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
«Ο δικός μας στόχος είναι η αυτοδυναμία. Είναι να προάγουμε την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή. Τα τελευταία δύο χρόνια είδαμε ότι η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο μας οδήγησε στη βαθύτερη ύφεση μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, το 27% των Ελλήνων να είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και το 22% των Ελλήνων να είναι άνεργοι.  Το ΠΑΣΟΚ δεν πίστεψε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν πίστεψε στις επενδύσεις, δεν μπόρεσε να κάνει αποκρατικοποιήσεις, δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Δημόσιο τομέα. Μια συγκυβέρνηση με αυτούς που δεν πετύχανε θα βοηθήσει να λύσουμε τα προβλήματα αυτού του τόπου;»

Η Ν.Δ. και τα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα
«Πριν από ένα χρόνο όλοι μας εγκαλούσαν ότι η Νέα Δημοκρατία είχε απομονωθεί στο ΕΛΚ. Επειδή ήμασταν οι μόνοι που φωνάζαμε για ανάπτυξη και όλοι οι άλλοι λέγανε ότι μόνο η δημοσιονομική πειθαρχία πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Θεωρώ λοιπόν ότι στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα είναι πιο εύκολο να εκπροσωπήσει την χώρα,  το κόμμα που μίλησε από την πρώτη στιγμή για την ανάγκη της ανάπτυξης και έχει δικαιωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο».