Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ENHMEΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟΥ



Μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό είχε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της νέας δράσης «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών», την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Η παρουσίαση του Προγράμματος και των ευκαιριών και δυνατοτήτων που αυτό παρέχει για ενισχύσεις στον Τομέα της Μεταποίησης, του Τουρισμού και των Υπηρεσιών, έγινε από τον ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης (ΕΛΑΝΕΤ) στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Χίου.
Η πρόσκληση ενδιαφέροντος βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pvaigaiou.gov.gr
Όσοι ενδιαφερόμενοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΕΛΑΝΕΤ: 2103620242
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ: 22710 44330