Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

592.000 EYΡΩ , Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2013


                                               ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Στη Χίο σήμερα 21-2-2013 και ώρα 18:00 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Β.Αιγαίου, στην επί της οδού Δημοκρατίας 2 αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου μεταξύ άλλων αποφάσισε και για το ακόλουθο θέμα:


ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 2

Δ.Σ.24-1-2013

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
ΤΑΚΤΟΚΑ ΜΕΛΗ:
Θ.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ
Η.ΚΛΕΙΣΣΑΣ
Υ.ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ
Α.ΚΟΡΜΑΛΟΥ

ΘΕΜΑ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013.
Κατά την έναρξη της συζήτησης ο Πρόεδρος ανέφερε ότι υπάρχουν οφειλές του Δήμου Χίου προς το Δη.πε.θε. Β.Αιγαίου από προηγούμενα έτη και θα καταβληθεί προσπάθεια είσπραξής τους.
Ο Αντιπρόεδρος ρώτησε σχετικά με τα ποσά των συμβάσεων που προβλέπονται στον προϋπολογισμό.
Ο Πρόεδρος απήντησε ότι πρόκειται για συμβάσεις που έγιναν στο τέλος του 2010 και αφορούν την παραγωγή «Διαμάντι από τον Ουρανό» του Α.Σακελλάριου.
Ο Αντιπρόεδρος ρώτησε αν προβλέπεται να υπάρξουν έσοδα από την Περιφέρεια.
Ο Πρόεδρος απήντησε ότι έχουν γίνει προσπάθειες για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια με αντίστοιχη υποχρέωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Β.Αιγαίου να περιοδεύουν οι παραγωγές στα νησιά και τόνισε την ανάγκη χρηματοδότησης λόγω των προβλημάτων της νησιωτικότητας.
Επίσης στο θέμα των εσόδων ο Πρόεδρος ανέφερε ότι θα υπογραφεί σύντομα μία σύμβαση με την Εργατική Εστία και με τον ΟΓΑ σύμφωνα με την οποία θα εισπράττει το θέατρο για κάθε εισιτήριο οκτώ έως 10 ευρώ και παράλληλα θα προσφέρει δωρεάν θέαμα στους ανθρώπους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τον προϋπολογισμό έτους 2013 ο οποίος εμφανίζει σύνολο εσόδων-εξόδων 592.000€.

Η απόφαση αυτή πήρε α/α 16/2013.