Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ : ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΠΑΝΔΑ



Δυναμική παρουσία είναι αποφασισμένοι να έχουν σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι της Αθήνας, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ, όπου σύμφωνα με το θέμα 4 της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το θέμα της πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Όπως λένε οι συμβασιούχοι, «οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 78 άτομα, μουσικούς, καθαρίστριες, εργάτες, οδηγούς, ηλεκτρολόγους)».
Οι συμβασιούχοι της Αθήνας κατηγορούν τη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ πως «οδεύσει σε τακτικές προηγούμενων χρόνων» και το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ότι «δε σέβεται το γεγονός ότι 28 συνάδελφοι έχουν ήδη φύγει από την υπηρεσία μετά την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου και υπόλοιποι 96 περιμένουν μέσα στην αγωνιά την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον τους στην εργασία».
«Φυσικά», καταλήγουν, «δεν περιμέναμε καμιά ευαισθησία αλλά μόνον να τηρηθούν έστω τα προσχήματα. Αντίδραση που όμοιά της μοιάζει μόνο η συμπεριφορά των κορακιών έξω από τις εντατικές των νοσοκομείων,αφού και οι συμβασιούχοι ανήκουν στην »εργασιακή εντατική» τα τελευταία 3 χρόνια».
aftodioikisi.gr