Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων του «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκε στην Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Κώστας Τριαντάφυλλος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους Προέδρους των εργαζομένων από πολλούς νομούς της χώρας και να συζητήσουν την προοπτική του Προγράμματος καθώς και τις λύσεις στα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Κώστας Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Στην παρούσα, πολύ δύσκολη συγκυρία, η ανάπτυξη ενός δικτύου ασφαλείας για τους συμπολίτες μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη, αποτελεί, κατά την άποψη μου, προϋπόθεση εξόδου της κοινωνίας μας από την κρίση. Στην προσπάθεια αυτή οι κοινωνικές δομές, όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο. Εξάλλου, η παροχή υπηρεσιών είναι η πλέον σύγχρονη μορφή Κοινωνικού Κράτους και σε αυτήν πρέπει να επενδύσει η χώρα τα επόμενα χρόνια, αφενός δημιουργώντας θέσεις εργασίας αφετέρου όμως προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Σήμερα, καταλήξαμε με τους εργαζομένους σε μια σειρά ενεργειών, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή συνέχεια του προγράμματος που ωφελεί δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, ιδιαιτέρως, μεγάλης ηλικίας. Με συνεργασία και αποτελεσματικότητα, πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί».