Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΧΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013



ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

1.    Να ορισθεί Δικηγόρος ο οποίος θα αναλάβει την νομική διερεύνηση της υπουργικής απόφασης της προκήρυξης και της νομιμότητας αυτής καθώς και των λοιπών Διοικητικών πράξεων που αφορούν την συγκεκριμένη απόφαση όπως η προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ, κλπ.

2.    Να ορισθεί Τεχνικός και Οικονομικός Σύμβουλος για τη διερεύνηση όλων των θεμάτων – παραμέτρων και επιπτώσεων των ανωτέρω πράξεων κατ’ αρμοδιότητας.


3.    Να ζητηθεί από τις Δημοτικές Αρχές Χίου, Ψαρών και Οινουσσών να τοποθετηθούν με αποφάσεις των Δ.Σ. τους επί των εξελίξεων και των μελλοντικών ενεργειών τους.

4.    Να ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή Χίου να στηρίξει τις μέχρι σήμερα αποφάσεις του Δ.Λ.Τ. Χίου και να αναλάβει περεταίρω πρωτοβουλίες με απόφαση του Δημοτικού της Συμβουλίου.
Εξουσιοδοτεί τον κ.Πρόεδρο να προτείνει στο σώμα μετά από διερεύνηση τον κατάλληλο Δικηγόρο – Τεχνικό και Οικονομικό Σύμβουλο και να μεταφέρει την εισήγηση και την απόφαση στην Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Χίου.



Όλα τα παραπάνω αποφασίζονται κατά πλειοψηφία αφού ο κ.Λιμενάρχης δήλωσε παρών.