Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα Της NOVA Στο ΝΟ Χίου


Αφιέρωμα της NOVA στο ΝΟ ΧίουΈνα συγκινητικό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα τιμητικό αφιέρωμα στην πολύχρονη προσφορά του ΝΟ Χίου στο άθλημα της υδατοσφαίρισης προβλήθηκε στην εκδήλωση της απονομής του επάθλου NOVASPORTS. Δύο από τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος, ο νικητής του φετινού Επάθλου NOVASPORTS Αλέξανδρος Γούνας, αλλά και ο Χιώτης Γιάννης Φουντούλης ταξίδεψαν στη Χίο μαζί με το δημοσιογράφο της NOVA Παντελή Λώλη...
βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Μπέλα Βίστα, μίλησαν με παλαιούς αθλητές, και έπαιξαν πόλο στο Ιωνικό Κολυμβητήριο με τα παιδιά της ακαδημίας που αποτελούν τη νέα γενιά που έρχεται να στελεχώσει τόσο τους συλλόγους όσο και τις Εθνικές ομάδες. Το αφιέρωμα ολοκληρώθηκε με ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν τη ζωντανή ιστορία που έχει το νησί  στο άθλημα, να μιλούν για το ΝΟ Χίου, όντας περήφανοι και σίγουροι ότι ο Όμιλος θα συνεχίσει να προσφέρει στο νησί τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.
Η 12η τελετή απονομής του επάθλου Novasports στην οποία προβλήθηκε το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο ΝΟ Χίου, θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι της NOVA, NOVASPORTS 2 τηνΠαρασκευή 5/12/14 και ώρα 19:00.
Αφιέρωμα της NOVA στο ΝΟ Χίου
Αφιέρωμα της NOVA στο ΝΟ Χίου
Αφιέρωμα της NOVA στο ΝΟ Χίου

noxiou.gr